lauantai 6. syyskuuta 2014

Jaromirin koti

Viikko sitten sain huikean idiksen alkaa muokkaan Samlaa. Kaikki meni jees siihen asti, kun sain tavarat kasaan ja totesin, etten uskalla pistosahaan koskea (olen hyvin tapaturma-altis). Isälle heitin linkin tekstillä  "Ohjeet, perehdy ja joudut tekeen tuollaisen mulle". Heitin linkin ohjeisiin. Ohjeet löytyvät Lavender's hamsulan sivuilta. Ohjeet ovat hyvät ja selkeät.

Kaikki ei mennyt kuin Strömsössä. Muistutin isälleni, että älä käsittele kovasti laatikkoa, saati tee mitään voimalla ja muista tukea laatikkoa. No montaa minuuttia ei kulu, kun kuuluu "oho, tää halkes".. Lähdin hakemaan uuden laatikon Ikeasta (onneksi laatikot ovat himppu halvempia Ruotsin Ikealla kuin Suomessa, matka on myös lyhyt Ikeaan). Päätin mennä työjohtajaksi toisen laatikon kohdalla. Homma onnistui eikä mikään hajonnut tai tullut sairaala käyntiä :D

Jaromirillä on ollut viikon verran tämä samla käytössä. Oon kyllä tykännyt ja varmasti Jaromir myös on tykännyt lisätilasta :)

Myyrä-/eläinverkkorulla Agrimarketista noin 10€.
Valmista tuli

Kodin sisustusta. Uusi juoksupyörä tulee pian.
Jaromir  on mielissään uudesta kodista

Ostin Ikeasta Samlalle pöydän eli Lack pöydän, joka maksoi noin 8,00€ (79 kr). Mummokoira sai oman "nukkumasopin" :)
Hamsujen ruuat saa siististi talteen pienempään Samlaan sekä Burken-purkkeihin. Samlat ja Burkenit löytyvät Ikean valikoimasta
Uutta Samlaa hakiessa pistäydyin Djurmagazinetissä (Ruotsalainen eläin/eläintarvikekauppa). Sieltä tarttui Jaromirille uusi pesämökki, joka oli tarpeen sekä vähän herkkuja pojille :)

2 kommenttia:

  1. Sitten jossain vaiheessa jos/kun alkaa hamsuja kerääntymään lisää niin Ikeasta saa kivoja Ivar-hyllyjä joihin Samlat mahtuvat mainiosti ;) Paljonkos Ruotsin Ikeassa maksaa Samlat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vähän sinistä ja seepiaanharmaata odotellut ;) saa nähdä millois sellaiset pojat löytyy :) Ostin jo 2 samlaa odotteleen ja modattiin ne valmiiksi odotteleen. Ruotsissa samla-setti (laatikko 130 l, lukot ja kansi) on tämän päivän kurssilla 21,10€ (194 kr). Pelkkä laatikko 16€ (149 kr). Hinnathan muuttuvat kurssin mukaan. Suomessa sama setti on 26€, jos katson oikein.

      Poista